TUŽNA VIJEST IZ SKOPLJA Hrvatski rukometaš podlegao ozljedama, preminuo je u bolnici: ‘Prerano si nas napustio’

Screenshot Facebook

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) preminuo je u petak u bolnici u Skoplju. Podsjetimo, tijekom jutra je objavljena vijest da je sportaš u teškom stanju dovezen u bolnicu. Što se točno dogodilo, još uvijek nije razjašnjeno. Prema prvim pisanjima, Tot je bio brutalno pretučen u jednom noćnom klubu. No, policija je demantirala da je došlo do fizičkog napada što bi značilo da je rukometaš sam pao i udario glavom o rub kolnika.

“U četvrtak, 7. travnja, u 4:11 iz Kliničkog centra MUP-u je prijavljeno da je kod njih u stanju nesvijesti, bez vidljivih tragova nasilja, dovezen D.T. Odmah mu je pružena liječnička pomoć”, priopćila je sjevernomakednoska policija.

Liječnici su ustvrdili da je u pitanju bio srčani zastoj.

“Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči, jest to da na njemu nema tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život”, izjavila je ranije ravnateljica bolnice u Skoplju Maja Mojsova za 24sata.

Njegov mlađi brat Boris oprostio se emotivnom objavom.

“Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe”, napisao je Boris Tot.

Denis Tot je rodom iz Đakova, a u Makedoniji je igrao za prvoligaša Butel. Prije toga, nizao je uspjehe u Bjelovaru, Poreču, španjolskom Ademar Leonu te austrijskom Brucku.

Komentari