Tramvajski promet redovit, moguća odstupanja od voznog reda na nekim autobusnim linijama

FOTO: Ivan Klindić

Radovi uvjetuju izmjene u prometu

Tramvajski promet redovit je na svim linijama. Na autobusnim linijama 212 (Dubec – Sesvete) i 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) moguća su odstupanja od voznog reda. Promet je pojačan na većini cesta, osobito na dionicama koje vode prema gradskom središtu.

Podsjećamo, ZET je započeo sa izdavanjem besplatnih godišnjih kupona za 2018. godinu.

Aktualni radovi na cestama

Dalmatinska, Medulićeva i Kačićeva ulica od 21 do 5 sati zatvaraju se za sav promet zbog rekonstrukcije. Radovi će se odvijati svake noći do 28. siječnja. Obilazne pravce za vrijeme radova pogledajte ovdje.

Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje zatvorene za promet do 19. verljače

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje,  iste su zatvorene za promet do 19. veljače. Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Otežano Radničkom do kružnog toka Petruševec do 28. ožujka

Radnička cesta na dijelu od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec, do srijede  28. ožujka zatvorena je za sav promet. Riječ je o radovima izgradnje i rekonstrukcije (IV etapa), a obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Radnička (sjever) – Žitnjačka – Ulica Žitnjak – Radnička (jug) – Domovinski most i obratno. Za vrijeme radova pristup naselju Petruševec biti će omogućen putem novoizgrađene privremene prometnice na zapadnoj strani Radničke ceste dok će se teretna vozila preusmjeravati na čvor Buzin odnosno čvor Ivanja Reka. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje.

Otvoreno Skijalište Sljeme

Na Skijalištu Sljeme  otvoreni su Crveni spust i Bijela livada.  Danas se na Sljemenu održava Prvenstvo Zagreba zbog čega će natjecatelji zauzimati do 13. 30 dio Crvenog spusta  dok će na drugoj polovici moći skijati građani.

Za građane je u dnevnom terminu otvorena i Bijela livada od 9 do 16 sati te Bijela livada i Crveni spust u noćnom terminu od 19 do 22 sata. Preporučujemo da za odlazak na Sljeme koristite  ZET-ovu autobusnu liniju 140 (Mihaljevac Sljeme).

 


Komentari