Totalna mobilizacija Bad Blue Boysa: ‘Sutra nema izgovora, svi na jug!’

FOTO: Bad Blue Boys

Pred nogometnim klubom Dinamo Zagreb je prvi korak na putu do Lige prvaka – utakmica 2. pretkola protiv izraelskog kluba Hapoel Beer-Sheva, koja će se održati u utorak 24. srpnja s početkom u 20 sati na stadionu Maksimir.

Cijena ulaznice za tribinu na jugu je 30 kuna, za istok 40, a za zapad 60 dok je tribina sjever, prema odluci UEFA-e, zatvorena.

Bad Blue Boysi povodom utakmice su poslali jasnu poruku navijačima, koju prenosimo u cijelosti:

Svi oni koji iz svoje lijenosti ili nekog drugog sebičnog razloga razmišljaju sutra ne doći na utakmicu neka se zapitaju kako se bore za svoj klub i svoju grupu!

Desetljeće dosljednosti i lude upornosti Bad Blue Boysa dovelo nas je u poziciju da sada samo o nama ovisi kako će Dinamo izgledati u sljedećih nekoliko godina.

Ove sezone želimo vratiti navijače na Maksimir i izboriti transparentan, otvoren i pošten sustav upravljanja Dinamom kako bi klub bio uspješniji i gledaniji nego ikada prije.

Problemi koji su ostali neće se riješiti sami od sebe, a pogotovo ne ljenčarenjem i nezainteresiranošću dok igra Dinamo, već dolaskom na utakmice.

Sve sada ovisi o nama!

SUTRA, 20.00 – SVI NA JUG, SVI ZA DINAMO!

Vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu Sjever na ovoj utakmici iznimno mogu sa svojom godišnjom ulaznicom ući na tribinu Jug ili tribinu Istok, prema vlastitom odabiru. Ulazi na stadionu bit će otvoreni od 18:00 sati.

Radno vrijeme Ticket pointa

Pretprodaja:

Subota (21.7.) od 10 do 20 sati

Nedjelja (22.7.) od 10 do 20 sati

Ponedjeljak (23.7.) od 10 do 20 sati

Prodaja:

Utorak (24.7.) od 10 do 20:45 sati

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Hapoel Beer-Sheva očekuje velik broj navijača, prepručuje se kupnja ulaznice što ranije te dolazak na Ticket point tijekom pretprodaje (subota – ponedjeljak) kako bi izbjegli gužvu na blagajnama na dan utakmice.


Komentari