Totalna drama na Kutiji! Hercegovci sa sjajnim Čolakom kreirali senzaciju

Foto: Screenshot

Fantastičan nogomet na Kutiji šibica, na “jubilarki”. Danas očekujemo veliko, veličanstveno finale, a koje od 19:30 sati traži novog pobjednika uglednog turnira…

Uz prijenos na HRT-u gledat ćemo dvoboj između Poliklinike Milojević i Krešimira Kete Bandića. PM ide po svoj drugi naslov, dok će KTK u spomen na svog prerano preminulog prijatelja pokušati postati prva hercegovačka momčad nakon 1996. koja se okitila titulom na Kutiji.

Polufinala? Možda dvorana nije bila puna kao na Štefanje, iako su ulaznice rasprodane, ali nije bilo tako mnogo praznih mjesta kako je u povijesti često znalo biti na dan polufinala, a atmosfera je bila fantastična.

Poliklinika Milojević je u polufinalu svladala Keraterm Centroplinomont s 4-2, dok je mostarski Krešimir Keta Bandić boljim izvođenjem sedmeraca bio bolji od Juicy Maraske s 9-8 (4-4).

Ekipa Krešimir Keta Bandić je nakon sedmeraca izbacila favorizirani Juicy za koji nastupa niz hrvatskih, slovenskih i BiH futsal reprezentativaca.

Apsolutni junak dvoboja bio je i i zasad najbolji igrač Kutije Josip Božinović, koji je dvoboju zabio tri gola (8, 27, 28), a bio je i precizan u raspucavanju kada je pogodio još četiri puta. Ivan Ivanković (18) je također zabio za Ketu, koja je vodila s 4-2, da bi Juicy pogocima Franca Jelovčiča (35, 40) izborio sedmerce. Jelovčić je također zabio “hat-trick”, strijelac je bio i Tiho Novak (22), a ključni sedmerac je Marko Čolak obranio Žigi Čehu.

Poliklinika Milojević je opravdala ulogu favorita, vodili su s 3-0 pogocima Kristijana Grbeše (10),  Kristijana Čekola (18) i Davora Kanjuha (25). Keraterm Centroplinomont se iznenađujuće vratio golovima Ivana Lekića (29) i Ivana Bandića (30), da bi konačan rezultat postavio Miho Prgomet (40).

Finale je danas (srijeda), kada će se igrati i završni susret veteranskog turnira između Promotionplay Domograd i Senjak hoteli Matan, dok će se kod djevojaka za naslov pobjednica “Kutije” borit će se ekipe Michieli Tomić i ŽMNK MC Plus-Agra.


Komentari