Torcida se okomila na Benkovića, on pokazao kakav je gospodin

FOTO: Screenshot/ Facebook

Na jučerašnjem derbiju ozlijeđen je Hajdukov igrač.

Vječni derbi nije prošao bez ozlijeda, a ovog puta nagrabusio je Marko Futacs. U Bliskom susretu s Benkovićem on je zaradio ozljedu prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, zbog koje će morati na operaciju.

U trenutku ozljede, Benković nije mislio da je ona tako ozbiljna, te je odmahnuo rukom i nastavio igrati sa smješkom. Iz Torcide su mu to zamjerili i to u tolikoj mjeri da su mu poželjeli da mu se dogodi isto. Ipak, čini se, nisu znali što se događalo nakon utakmice.

Na Facebook stranici Dinamov Insider objavili su da je Benković ispao gospodin:

“Benković je sigurno jedan od najpoštenijih i najpristojnijih igrača na ovim prostorima pa nećemo dopustiti da ga blate raznorazne klošarske stranice. Nije bilo kontakta niti je bio prekršaj na terenu jučer u derbiju, na terenu se nije moglo vidjeti odmah kakva je ozljeda, nakon utakmice Benković je odmah po dolasku s terena napravio jedinu normalnu stvar, a to je otišao osobno vidjeti je li sve u redu s igračem Hajduka u njihovu svlačionicu.

Sramite se jer blatite jednog od najkorektnijeg igrača. Vi ste Benu poželjeli istu takvu ozljedu, a mi želimo da vaša djeca budu malo odgojenija nego što ste vi. Dobro, ionako smo navikli da uvijek tražite krivca u drugima. Nije svima tima koji pljuju poznat pojam, ali to kako se Benković nakon utakmice ponio draga ”gospodo” inače se zove GOSPODIN”, napisali su.

Inače, Benkovića je “popljuvala” ekipa s Facebook stranice Hajdučke vijesti i nisu ga nimalo štedjeli.

FOTO: Dinamov Isider
FOTO: Dinamov Isider

Benković je sam kazao da je otišao do Hajdukovog igrača, te da mu on nije ništa zamjerio.

FOTO: Dinamov Insider
FOTO: Dinamov Insider


Komentari