TORCIDA ČIČKU POSLALA SIMBOLIČAN POKLON: HHO najavio će im zauzvrat darovati primjerak Bon tona

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U smislu nedavnog incidenta, Hrvatskom helsinškom odboru dostavljen je najavljeni poklon.  

Na adresu Hrvatskog helsinškog odbora u Zagrebu, stigao je najavljeni paket splitske navijačke skupine Torcida. Ured HHO-a, po naputku predsjednika, odbio je primiti paket, te ga vratio pošiljatelju.

Prema najavama u paketu se nalazio remen dužine 120 centimetara namijenjen predsjedniku HHO-a, kojemu su, prilikom fotografiranja s predsjednicom Republike, Kolindom Grabar Kitarović, i članovima HHO-a, spale hlače. Osim što su mladi navijači Torcide krivo procijenili veličinu Ivana Zvonimira Čička, iz HHO-a primjećuju da je dosjetka” Torcidaša u najmanju ruku neumjesna i neprimjerena.

 

Torcida Split 1950/Facebook
Torcida Split 1950/Facebook

Naime, do spomenute je nezgode došlo jer predsjednik HHO-a, Ivan Zvonimir Čičak, ne smije nositi remen zbog ozbiljnih zdravstvenih razloga i dosadašnjih operacijskih zahvata, kao i onih koji mu još predstoje.

Isto tako, iz Helsinškog odbora izražavaju razumijevanje za takav postupak navijača Torcide: “Jasno je da članovi Tocide nisu mogli znati detalje o zdravstvenom stanju predsjednika HHO-a, ali spomenuti incident može biti pouka da se prije reagiranja, a bilo je i onih ružno-zlobnih, valja informirati, kako ne bismo povrijedili nečiju intimu, ili tegobe, ma o kome se radilo.”

Najavljuju kako će članovima Torcide zauzvrat poslati, kao Božićnu čestitku, uz ostale darove i jedan primjerak Bon tona. 

 


Komentari