Tko će voditi ‘novu’ Hrvatsku ako Aco dobije otkaz? Ovo su potencijalni kadndidati za izborničku klupu

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Reprezentacija će se morati dobro pomladiti.

U Hrvatskom šarkaškom savezu ništa novo, opet se traži izbornik, stari ili novi, nije ni bitno. Bitno je da se ne zna ništa. Kvalifikacije za svjetsku smotru počinju već u studenom, pola reprezentacije najavilo je oproštaj, onoga tko će voditi reprezentaciju čekaju lijepe muke. Predsjednik Saveza Stojko Vranković i članovi Stručnog savjeta, Dino Rađa i Josip Vranković sad će krenuti u razgovore, najprije sa sadašnjim izbornikom kojem prijeti “cipela”, a onda s kandidatima, i kuloarskim i stvarnim…

Reprezentacija će se morati dobro pomladiti, a to daje fine šanse mladom Anti Nazoru, koji ima samo 38 godina, no dokazao se izvrsnim radom u mlađim kategorijama. Da, spominje se i Veljko Mršić sadašnji trener Cedevite, Ivica Skelin kao Acin pomoćnik je uvijek tu, ali i Piksi Subotić bi volio na hrvatsku klupu.

Za reprezentaciju više neće igrati Popović, Žorić, Simon, Tomas, a izbor je skučen, Kvalifikacije za svjetsku smotru igraju se u dvije faze, najprije u skupini s Italijom, Nizozemskom i Rumunjskom, a tu se mora izbjeći zadnje mjesto kako bi se izborila sljedeća runda.


Komentari