TKO ĆE ISTRČATI NA FRANCUSKI TRAVNJAK? Protiv Lyona mogli bi zaigrati i Ćorić i Fiolić

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Obje ekipe susrele su se s problemima pa ni status favorita Lyonu ne jamči pobjedu.

Modri s Lyonom večeras u 20.45 igraju prvi susret nove sezone Lige prvaka, a čini se da Kranjčara još muči samo hoće li iskoristiti Ćorića ili Fiolića, a nije isključeno ni da će obojica zaigrati.

U redovima francuskog doprvaka, problemi. Lacazette, Fekir, Valbuena, Jallet, Grenier trebali su igrati protiv Dinama, ali spriječile su ih ozljede. Zbog ovoga bi mogao zaigrati u netipičnoj formaciji 3-5-1-1.

Ni u Dinamu nije sve idealno. Kapetan Domagoj Antolić ostao je u Zagrebu, zbog problema s ligamentima koljena. Umjesto njega istrčat će Josip Pivarić, koji. čini se odbiva prednost pred Bornom Sosom.

“Nećemo pasti pod pritisak Lige prvaka. Trebamo se veseliti zbog ovoga što smo postigli. Svjesni smo da je Lyon favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek“, rekao je novi Dinamov kapetan.

Leonard Sigali izravan je krivac za pobjednički gol Osijeka u Maksimiru, stoga će pred njim prednost imati Gordon Schildenfeld u zadnjoj liniji. 

Cico se dvoumi između Ćorića i Fiolića, ali nije nemoguće da će na kraju zaigrati obojica. Cico Kranjčar nije htio otkriti je li Fiolić njegovo iznenađenje, na to pitanje se samo nasmiješio.

Komentari