TKO ĆE BITI PRVA ŠPICA MODRIH: Zvučno pojačanje ili probuđeni Petković?

Josip Drmić/Bruno Petković (Foto: Tom Dubravec / CROPIX/Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Modri u novu sezonu kreću 9.7. kada u Zagreb stiže Hajduk, a čeka nas utakmica Superkupa. Doveo je Dinamo dva jaka pojačanja, a među njima Napadač Rijeke, Josip Drmić. Švicarski napadač pojačat će napad te je uz Petkovića prvi kandidat. Dok je Petković igrač koji više voli loptu u nogama te kontakt igru, Drmić je drugačiji tip napadača.

On je napadač koji želi loptu u prostor te želi da ga suigrači nađu jer ima onaj osjećaj za gol. Nešto slično kao što je to bio Mario Gavranović, Andrić se dokazao, ali tu je i Jurić. Ne zna se još što smjera Ante Čačić, ali nije isključio opciju da u prvoj postavi budu obojica. Bilo bi zanimljivo vidjeti dva fizički dominantna napadača zajedno u napadu.

Kao njihove pričuve tu su Komnen Andrić i Deni Jurić. Andrić je odigrao vrlo dobru sezonu i pokazao da se može računati na njega. S druge strane tu je mladi Jurić koji se mučio s ozljedama, ali odigrao je nekoliko dobrih utakmica. U svakom slučaju Čačića čekaju slatke brige. Na kraju nadajmo se da će svi biti u formi i da će povesti Modre ka još jednoj uspješnoj sezoni.


Komentari