‘Tisuće srca sad za vas kuca’: Euforija uoči tekme Dinama i Young Boysa ne jenjava, karte se prodaju za 800 kuna

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na korak su do plasmana u najelitnije klupsko natjecanje

Nakon dugo vremena na Maksimiru se ne može ponaći slobodno mjesto. Sve tribine su rasprodane, a s gorućeg stadiona ponovno ćemo čuti huk sa sjevera!

Protiv Young Boysa, posljednje prepreke do Lige prvaka, Plave će večeras od 21 sat bodriti 30 tisuća navijača, objavili su iz Dinama.

Prva utakmica u Švicarskoj završila je neriješeno 1:1 i Dinamo već može namirisati Ligu prvaka, što su navijači prepoznali pa su se od već prvog dana prodaje ulaznica stvorili redove pred maksimirskim blagajnama. Tijekom prva dva dana prodaje planule su ulaznice za tribine Zapad dolje i Istok, satima se čekalo u redovima, a naknadno su zbog velikog interesa otvorene i tribine Zapad gore i Sjever gore.

Karte na crno

Da je euforija došla do neviđenih razmjera pokazuje sve veći broj oglasa u kojima ljudi nude ulaznice, i to po nekoliko puta većoj cijeni!

FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL

Primjerice, u jednom je oglasu netko tražio 300 kuna za jednu ulaznicu za Istok, koju je inače platio 40 kuna. Također, oglasi kroz koje smo jutros “pronjuškali”, njih nekoliko desetaka, već su izbrisani jer svi traže kartu više.

FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL
FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL

Vrata stadiona otvaraju se u 19 sati, a iz Dinama su pozvali navijače da dođu što prije kako bi se izbjegle gužve na ulazima.


Komentari