‘The Savage’ totalno izgubio živce: Bio sam ti prijatelj kad si bio debeo poput krafne

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski teškaš Alen Babić u subotu lovi svoju šestu profesionalnu pobjedu protiv borca koji ima deset pobjeda i osam poraza, a gubio je i od Filipa Hrgovića, Britanca Toma Littlea, piše Croring.

Na konferenciji za medije koju je vodio Eddie Hearn najzanimljivije je bilo kada je Babić subotnjem suparniku zamjerio što je izabrao Hrgovićevu stranu.

“Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si bio debeo poput krafne. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde”, rekao je Alen Babić i nastavio: – Nokautirat ću i tebe, u prvoj. To si ti rekao za mene, a sada će ti se to dogoditi, to je je*eni plan. O tebi sam govorio lijepo, ali si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se njemu i sada ne možeš više biti u Savageove vojske. Ja te volim, ali Savage je ljutit. Želim što prije završiti s tobom završiti. Little je nakon toga pokušao smiriti strast.

“Nisam nikad bio bez poštovanja prema tebi, ovo je borilački sport. Svjestan sam protiv koga se borim, ali vjerujem u svoju pobjedu”, kazao je Tom Little.

Babić je svog suparnika podsjetio kako je završio svojih pet profesionalnih borbi.

“Imam pet nokauta u deset rundi, a ti nisi nikoga pobijedio tri godine. Ne smiješ onda tako govoriti. Trebao bi pokazati poštovanje, a nisi mi ga dao niti jedan posto. Da sam ja bez pobjede tri godine, ja ne bih pričao tako. Hrgović je rekao da si propalica, a ti uzimaš njegovu stranu”, dodao je Alen Babić, prenosi Croring.

Komentari