Teški dani za zagrebački klub: Bivši predsjednik nezadovoljan vodstvom!

FOTO: NK Hrvatski Dragovoljac

Nogometni klub Hrvatski Dragovoljac iz Sigeta proživljava ovih dana pravu dramu. Kako pišu Sportske novosti, aktualni predsjednik Željko Tokić je na udaru bivšeg predsjednika Ivice Perkovića zbog kršenja statuta i drugačije vizije kluba.

Perković radi Zakona o sportu ne smije voditi klub jer nije objavio financijsko izvješće, ali je dio originalne postave koja je osnovala ovaj poznati zagrebački klub. Čeka sada odluku suda koja bi mu skinula zabranu sportske inspekcije kako bi se mogao vratiti na posao.

On optužuje trenutnog predsjednika da radi na štetu kluba te da ga sustavno uništava. Na početku je bilo sve divno i krasno, a onda je izbrisao grb Dragovoljca, počeo uređivati restoran te je odnio spomen vitrinu sa preminulim članovima i braniteljima. Optužio ga je i za smjene trenera Sunare i Carevića koje je sam odradio bez savjeta sa predsjedništvom kluba.

Kulminiralo je sve kada je Tokić izjavio kako bi se klub trebao preseliti u Veslačku sa trenutne lokacije u Sigetu. Tada se Upravni odbor kluba pobunio te poslao zahtjev za opozivom Željka Tokića. Čeka se skupština i rješenje ove drame. Problemi su veliki, ali su u jednome složni: Ne žele završiti kao NK Zagreb te nema selidbe iz Sigeta u Veslačku.

 


Komentari