TEŠKA BORBA BOLESNE LEGENDE HNL-a: Javljaju se prijatelji, nekadašnji trener vjeruje u pobjedu!

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Mladen Bartolović, nekadašnji sjajni napadač s hrvatskih prvoligaških terena, prolazi životnu dramu zbog teške bolesti s kojom se bori. Na borbu 44-godišnjeg bivšeg igrača koji je dio karijere proveo u Zagrebu i Dinamu pozornost su skrenuli navijači Cibalije, dajući podršku čovjeku koji je ostavio duboki trag u vinkovačkom klubu, a njihova sjajna poruka otkrila je dramu koja se odvija.

Nove detalje borbe koja traje približio je Mile Petković, poznati hrvatski prvoligaški trener. Petković je tijekom karijere surađivao s Bartolovićem u Cibaliji i Zagrebu, a u razgovoru za 24sata otkrio je kako doživljava životnu dramu svojeg bivšeg igrača.

‘Njegov brat dogovorio je operaciju u zagrebačkom Merkuru kod najkvalitetnijih europskih i svjetskih stručnjaka u tom pogledu. Čuo sam se s njim prije operacije, poslao sam mu poruku, a puno sam se i naplakao razgovarajući s njegovim bratom’, kazao je Petković.

Bliski odnos

Poznati hrvatski prvoligaški trener istaknuo je da Bartolovića doživljava kao da mu je sin, a kao što je slučaj sa svakim roditeljem, teško je kada je dijete bolesno.

Nakon što se doznalo za dramu koju Bartolović prolazi, Petković je otkrio da su mu se javili Sergej Jakirović i Mario Brkljača, bivši suigrači iz Zagreba, zvao je i Ivica Sertić, bivši igrač i trener s hrvatskih prvoligaških terena, koji danas radi u Saudijskoj Arabiji, a svi jako vole proslavljenog bivšeg napadača. Tu je vjera da će Bartolović pobijediti u ovoj ‘utakmici’, kao što je pobjeđivao na nogometnim terenima.

Čeka ga u Županji

Mile Petković je svoj optimizam iskazao i u najavi proslave 140. godišnjice igranja nogometa u Hrvatskoj, s okupljanjem 5. studenog u Županji, kada će biti obilježena i 100. godišnjica postojanja tamošnjeg nogometnog kluba. Na okupu će biti veterani HNS-a, Humane zvijezde i Selekcija veterana Vukovarsko-srijemske županije, toj selekciji će Petković biti izbornik, a kaže da u Županji računa i na Bartolovićev dolazak.


Komentari