Talentirani Zagrepčanin iz Dinama mijenja reprezentaciju

Foto: PIXSELL

Dino Mizić, branič juniora Dinama, dobio je poziv U19 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, odbrojavaju se polako dani do ključnih kvalifikacijskih susreta u studenom, kako za A, tako i za one druge selekcije u reprezentacijama. Tako će i U19 reprezentativci odrađivati svoje kvalifikacijske susrete, a naši susjedi žele jednog – Dinamovca. Tako je 18-godišnji Dino Mizić, branič Dinamovih juniora, dobio poziv za U19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine!

Rođeni Zagrepčanin ima tri nastupa za Hrvatsku U15 reprezentaciju, ali nijedan za U17.

Izbornik BiH je bivši stoper Veleža Ivica Barbarić, koji je prepoznao talent te mu poslao poziv za kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske (10.), Republike Irske (13.) i Crne Gore (16. studenog).

Riječ je o 185 cm visokom Zagrepčaninu, a BIH državljanstvo ima po ocu Ismaru, rođenom u Bihaću. Naravno, on još može birati, presudan će biti izbor za A selekciju, a u svakom slučaju on želi biti reprezentativac, a možda je svjestan da će u susjedstvu imati – veću šansu.

Hrvatski nogometni savez u bliskoj, ali i daljoj prošlosti, dobivao je velike “utakmice”, utakmice protiv Švicarske (Rakitić), Njemačke (brača Kovač, Sosa), no u našem dvorištu čini se da bolje skeniraju susjedi iz Bosne i Hercegovine koji tako pune svoju momčad odličnim talentima.


Komentari