(VIDEO) TAKO MALO JE NEDOSTAJALO! Cibona je na svom terenu izgubila od Budućnosti

Košarkaši Cibone su u utakmici 21. kola ABA lige na svom terenu izgubili od Budućnosti VOLI rezultatom 76-72.

Utakmicu je s polaganjem i slobodnim bacanjem otvorio Reed. Drežnjak i Prkačin tada kombinirano rade seriju 8-0 i bilo je to zvono za uzbunu Dejanu Milojeviću koji je odmah pozvao time-out. Vratila se Budućnost u utakmicu i do treće četvrtine je uspjela povesti i sa najvišom razlikom od 12 poena (35-47) kada su se Vukovi počeli vraćati i 5 i pol minuta prije kraja poveli (64-61). Podgoričani preko Ivanovića i Cobbsa uzvraćaju i gosti su u završnici bili sretniji i spretniji.

Darko Planinić je sa 26 poena (6sk, 3as, 2 ukr, val 28) bio prvo ime susreta. S nekoliko atraktivnih zakucavanja na utakmici pratio ga je raspoloženi Drežnjak sa 14 poena (4sk, 5as, 3ukr), kapetan Prkačin je odigrao sjajnu rolu i zabio 13 (8sk, 2 ukr) i veliku je utakmicu odigrao još i Marić sa 11 poena i 7 skokova.

Loša vijest s utakmice je svakako ozljeda Tonija Nakića. Toni je uganuo gležanj i na prvu se čini kako je ozljeda lakše prirode, no treba pričekati daljne preglede.

“Čestitam mojim momcima na igri. Pored svih problema odigrali su mušku utakmicu i jednu kvalitetnu ekipu natjerali na to da jedna lopta odluči. Ekipi Budućnosti želim sve najbolje u nastavku kao i mom prijatelju Dejanu. Momci su za mene pobijedili. U ovakvoj situaciji odigrati ovakvu utakmicu je sjajno. Ja sam apsolutno zadovoljan i to što se ne smijem sad je isključivo zato što nismo pobijedili, ali sam zadovoljan”, rekao je Vladimir Jovanović.

Dejan Milojević je priznao da je očekivao tešku utakmicu.

“U najavi sam rekao da sam vidio da Cibona radi dobar posao, da je moj prijatelj Vlada Jovanović to dobro posložio i da pobjeda protiv Partizana nije slučajna. U tri minute kada smo ležernije počeli igrati, kada smo pomislili da je gotovo, da će Cibona predati, Cibona je odigrala energično, pogodila je neke šuteve i uvela utakmicu u egal. Na kraju mislim da je kvaliteta presudila i dali smo neke bitne koševe. Vladi želim svu sreću u Ciboni i da mu se sve želje ostvare”, poručuje Milojević.


Komentari