TAJANSTVENI BUGAR: Dinamo u punom sastavu napada Slaven Belupo, Petev ne želi otkrivati taktiku

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Petev odlučno kreće u Koprivnicu po sva tri boda.

Dinamov trener Ivajlo Petev najavio je na presici utakmicu protiv Slaven Belupa (18h u Koprivnici) u 12. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva. Potvrdio je da će u Koprivnici loviti sva tri boda.

“Nadam se da će sutra Dinamo izgledati bolje nego u prošloj utakmici. Isto tako, vjerujem i nadam se da ćemo imati svoje šanse i više sreće da zabijemo gol. Slaven Belupo će sigurno tražiti dobar rezultat, ali mi trebamo ići po sva tri boda”, kazao je Bugar.

Dinamo je u relativno savršenom stanju, ozljeda nema, a gotovo svi su se s reprezentativne pauze vratili u Zagreb.

“Zadovoljan sam posljednjim treninzima jer su svi igrači dobro i nemamo ozlijeđenih igrača. Vratio se Matel i tijekom dana se vraća Fernandes, iako on ne konkurira za utakmicu u Koprivnici. Fiolić, Pavičić i Ćorić također će biti spremni”, nastavio je.


Skriva svoju taktiku

Tko će točno istrčati na teren, Petev nije htio otkrivati.

“Slaven Belupo je dobra momčad, imaju dobru organizaciju igre i pripremili smo se za njih. Mi svakako trebamo tražiti dobar rezultat i pobjedu. Sastav ćete vidjeti u Koprivnici, nemam puno dvojbi i nadam se da će tih 11 koje odaberem dobro odraditi svoj posao. Nadam se da će svi koji će igrati dati sto posto za Dinamo”, bio je tajanstven…

Petev je presicu zaključio s nekoliko riječi o poteškoća s kojima se Dinamo susreo tijekom reprezentativne stanke. 

“Znate kako izgleda Dinamo kad je reprezentativna pauza, imali smo 8-9 igrača u Zagrebu i odradili smo sve što treba iako je to dosta teško. Naravno, dobro je za klub da ima puno reprezentativaca, ali nije lako raditi i pripremati se s tako malo igrača”, rekao je za kraj.

Komentari

loading...