SVI NA SJEVER: Okupljaju se navijači Dinama iz cijelog svijeta, opet će se slaviti na mjestu sreće!

Bad Blue Boysi nedavno su napunili 33 godine postojanja. Odlučili su rođendan proslaviti “s odgodom”, uslijed Dinamovih europskih susreta, i to će napraviti na subotnjoj utakmici protiv Intera na Maksimiru. Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da su rođendan na svojoj, sjevernoj maksimirskoj tribini, proslavili davne 2012. godine. Čitavu sezonu pozivaju navijače da dolaze i na HNL, a ne samo europske utakmice, ali su pred ogled s Interom to digli na višu razinu, posebno s obzirom na glasine o novim strujama koje planiraju preuzeti klub. Smatraju kako prava oporba mogu biti samo ako budu brojni i glasni, što planiraju pokazati u subotu.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Prošli rođendan obilježili smo prosvjednim korteom do stadiona na jakoj kiši, u sklopu akcije “ne prodaje se svetinja” i pokazali i sebi i svima što sve može navijačka upornost i tvrdoglavost.

Privatizacija Dinama je zaustavljena, a danas se nalazimo pred novim izazovima.

Ove godine, zbog produžene europske sezone, odluka je pala da se rođendan obilježi ove subote na našoj tribini. Uz događanja ovog proljeća i neku novu energiju koju donose mladi navijači, polako ali sigurno Bad Blue Boysi se vraćaju tamo gdje su stali i na svima je da to sad podrže.

Puno toga se može iščitati iz jučerašnjeg priopćenja BBB i koliko je važno da se nekakvi šuplji izgovori za nedolazak ostave doma, na istočnoj ili zapadnoj tribini i da se ove subote dođe na sjever.

SUBOTA, 16:30, SVI NA SJEVER!”

Pozivu su se priključile gotovo sve podružnice i kvartovi.


Komentari