SVI NA ŠALATU! Očekuje vas najbolji tulum u gradu

FOTO: Futsal Dinamo

Ono što je počelo prije četiri godine, pretvara se u pravu tradiciju.

Prije četiri godine Futsal Dinamo započeo je novu zagrebačku tradiciju. Zbog njihovog najboljeg tuluma u gradu Šalata je gorjela, a ništa manje ne očekuje se ni ove godine. Uoči Dinamove obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova, Futsal Dinamo organizira spektakl na kojem se skupljaju navijači svih uzrasta, koji navijaju kao jedno za omiljeni klub plave boje.

Četvrta godina na Šalati podignuta je na sasvim novu razinu, prvi puta se najbolji tulum održava dva dana, a počinje 31. kolovoza utakmicama četvrtfinala i polufinala natjecanja Trofej Dinamo, a sam vrhunac očekuje se u petak 1. rujna, kada su na programu četiri utakmice.

U petak program kreće u 18 sati utakmicom za treće mjesto na Trofeju Dinamo. Već u 19 sati slijedi veliko finale, nakon kojeg će biti poznata najbolja malonogometna ekipa Grada Zagreba, a čije ima će biti upisano na Trofej Dinamo.

Nakon svečane dodjele nagrada na rasporedu je utakmica “The Next Generation”, na kojoj će zaigrati najbolji mladi igrači zagrebačkog futsala, no to nije sve. Upravo na toj utakmici čeka vas veliko iznenađenje.

Budućnost hrvatskog futsala i nogometa bit će prikazana na toj utakmici, a nakon nje će na teren izaći Futsal Dinamo i Franjine legende. Antonio Franja bivša je nogometna ikona, a sa svojim Zagrebom je 2002. godine osvojio naslov prvaka Hrvatske, te se nakon toga okrenulo malom nogometu i futsalu.

Futsal Dinamo se legendarnim tulumom na Šalati želi dostojno oprostiti od “desetke”, koja je u tri sezone povela zagrebački klub od druge lige do play offa za prvaka države. U dresovima Franjinih legendi zaigrat će bivše zvijezde NK Dinama i NK Zagreba, među kojima i Silvio Marić, Tomislav Šokota, Goran Vlaović, Hrvoje Čale, Jerko Leko, Igor Cvitanović, Hrvoje Štrok, Dario Šimić i drugi.

Za zabavni program bit će zaduženi zagrebački reper Nered i DJ Phat Pillie. 

Komentari