SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA ŠUBIĆEVCU: Stiže više od 2.000 navijača Dinama, a Šibenik je ovim potezom utakmicu učinio još važnijom!

Bad Blue Boys (foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Sve je spremo za spektakl na Šubićevcu gdje Šibenik očekuje Dinamo. Utakmica 35. kola HT Prve lige igra se večeras od 19.05 sati, a Modri love pobjedu kako bi obranili naslov prvaka. Naime, Hajduk je jučer došao samo na bod zaostatka pobjedom protiv Istre 1961.

Velik interes za utakmicu

Domaćin je zabranio ulazak na tribinu s domaćim navijačima onima s obilježjima gostiju, no s obzirom na dobre odnose navijača klubova, malo tko vjeruje da će se ovo pravilo poštivati. Inače, zbog velikog interesa HNK Šibenik je i podigao cijenu za ovu važnu utakmicu, a u prodaji je više od 600 ulaznica za gostujuću tribinu.

Interes je velik i nitko ne želi propustiti veliku feštu plavih u Dalmaciji, a navodno će doći preko dvije tisuće Bad blue boysa i simpatizera zagrebačkog kluba, doznaju Sportske novosti.

Sva zarada od utakmice ide za liječenje maloj Kiari

Iz šibenskog kluba objavili su da će sav prihod od utakmice ići za liječenje male Šibenčanke Kiare Goršić koja boluje od rijetkog tumora i koja je već odradila prvu fazu eksperimentalnog liječenja u SAD-u.

”Uprava kluba je odlučila još jednom donirati zaradu od ulaznica malenoj Kiari za liječenje. Želimo humanom gestom pomoći hrabroj Kiari u njezinoj borbi protiv bolesti. Dođite svi na Šubićevac da pomognemo maloj Kiari u njezinoj utakmici života. Pridružite se i Vi. Zajedno možemo sve!”, stoji u objavi.

Utakmica visokog sigurnosnog rizika

Stanje uoči utakmice prati i policija.

„Dana 15. svibnja 2022. godine s početkom u 19,05 sati na stadionu „Šubićevac“ u Šibeniku, održati će se prvenstvena nogometna utakmica 1. Hrvatske nogometne lige između HNK „Šibenik“ i GNK „Dinamo“ iz Zagreba koja je proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika.

Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu. Također, prije, za vrijeme i nakon utakmice u zoni stadiona, kao i na području grada, bit će pojačana nazočnost policijskih službenika“, priopćila je šibenska policija.


Komentari