SVE JE SPREMNO ZA SENZACIONALNI TRANSFER: Jedna objava na Twitteru dinamovca je pretvorila u zvijezdu!

Foto: Screenshot

Kad je u rano poslijepodne u četvrtak Twitterom prostrujala objava legendarnog vratara Porta i nekoć madridskog Reala Ikera Casillasa, ostali smo malo zatečeni. Iako se već neko vrijeme spekulira o njegovu transferu, Dominik Livaković je, čini se, prva želja portugalskog velikana za dovođenje ovoga ljeta. Kako i ne bi bio, kad se Livaković profilirao u vrhunski kadar, sposoban braniti na najvišoj europskoj razini. Na takvoj je i branio ovog proljeća, kad je s Modrima stigao do osmine finala Europske lige.

Casillas je tako u kratkoj, ali slatkoj objavi napomenuo da prati Livakovića i da mu je vrlo zanimljiv. Postavljaju se dva vrlo bitna pitanja. Je li “sveti Iker” u pripremama za neku fotelju u Portu, pikira li možda na mjesto sportskog direktora po vješanju rukavica o klin? Poznato je da njemu kao 37-godišnjaku ugovor istječe u ljeto 2020. te da će mu sljedeća sezona gotovo sigurno biti posljednja u velikoj karijeri.

Je li Livaković zaista Ikerova zamjena, saznat će se vrlo brzo. Zasad je sigurno samo to da bi Dinamo mogao utržiti velik novac na njegovoj prodaji. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na tri milijuna eura, ali je jasno da će se ta svota možda i više nego udvostručiti na kraju. Teško da će se vlasnik svjetskog srebra iz Rusije pustiti za manje od pet-šest milijuna. Nagađamo, lupamo…


Komentari