SVE JE SPREMNO ZA LUDILO NA KAJZERICI: Počinje omiljeni malonogometni turnir, imamo sve važne detalje!

Pobjednici 2021. (Foto: Facebook/ MNT Kajzerica)

Treću godinu zaredom održava se malonogometni turnir Kajzerica, a ljubitelji tog sporta u odličnoj igri i druženju imat će prilike uživati od srijede 1. lipnja, pa sve do nedjelje 5. lipnja, kada će se igrati finale.

Natjecat će se 28 ekipa u kategoriji “senior” i 12 veteranskih ekipa.

Utakmice će se održavati od 17.00 sati do petka, a u subotu će navijači u nogometu moći uživati od 11 sati te u nedjelju od 10 sati. Osim sportskog, tu je i zabavni program. U petak će atmosferu dizati tamburaši Ni5 i Ni6, a za one najmlađe tu je lunapark.

Turnir na Kajzerici (Foto: Facebook/ MNT kajzerica)

Glavna nagrada je 16 tisuća kuna, a ekipa koja osvoji drugo mjesto dobit će četiri tisuće kuna, dok će trećeplasirani dobiti tisuću kuna. Nogometaš Antonio Boršić koji je jedan od organizatora otkrio nam je da su zadovoljni odazivom ekipa s obzirom na broj turnira koji se održava u sličnom terminu.

“Neke od jačih ekipa ove godine su Pimont, CB Dobermann i Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi”, smatra Boršić.

Turnir na Kajzerici (Foto: Facebook/ MNT kajzerica)

Inače, ideja malonogometnog turnira Kajzerica rodila se za vrijeme prvog lockdowna u 2020. godini u glavama petorice zaljubljenika u nogomet, posebno mali nogomet formata 5+1. Nema turnira gdje braća Ante, Igor i Mijo Batarilo Ćerdić, Amar Duro i Antonio Boršić nisu igrali, što ih je potaknulo da organiziraju nešto svoje. Pobjednici prošlogodišnjeg turnira bili su Tupek Auto. Drugo mjesto zauzeli su Pekarna Jagić, a treće Playbox Mr. Jack.

„To su dečki Sesveta koji igraju većinu ljetnih turnira. Zaista odlična ekipa, igraju već pet-šest godina zajedno”, predstavio nam je Antonio pobjedničku ekipu 2021. godine, a djelić užarene atmosfere pogledajte na videu:

Turnir se održava na terenu Osnovne škole Kazjerica, a s obzirom na idiličnu prognozu ovaj tjedan, svima koji su željni dobrog nogometa i navijanja, preporučamo da podrže svog favorita.

Detaljan raspored utakmica možete pronaći ovdje.


Komentari