SVE JE DOGOVORENO: Modrić dobiva novog partnera u sredini terena, ljutog suparnika iz Rusije! Treba li strahovati?

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Polako se naziru konture novog sastava aktualnog prvaka Europe. Madridski Real na svojoj listi želja koju potpisuje trener Zinedine Zidane ima mnogo imena, a polako se “križaju” rubrike pored imena onih čiji se potpis na ugovor samo čeka. Jedan od takvih je i danski veznjak Christian Eriksen. Već smo pisali o tome kako on nije bio zadovoljan planom igre koji je zamislio Mauricio Pochettino za utakmicu Tottenhama protiv Ajaxa, a od sljedeće sezone trebao bi doći pod “komandu” velikog Francuza.

Eriksen se već dosta dugo spominje kao jedna od glavnih meta Reala, a španjolski sportskig list AS na današnjoj naslovnici piše da su se klubovi dogovorili o njegovu transfera iz Londona u Madrid. Preostaje im još samo riješiti ono glavno pitanje, odštetu za Eriksena, a to će se zgotoviti idućih dana.

Ugovor plemenitog veznog igrača u redovima Spursa istječe u ljeto 2020. godine, a po istom modelu Real bi ovoga ljeta mogao dovesti i Edena Hazarda, čija suradnja s Chelseajem istječe na isti dan, 30. lipnja sljedeće godine.

Konačna odšteta za transfer mogla bi premašiti 100 milijuna eura, a nije isključeno da bi Real mogao ponuditi neke igrače u zamjenu za Eriksena. Već se spominjala mogućnost da se Luka Modrić vrati u sjeverni London, ali od toga vjerojatno neće biti ništa. Kapetan hrvatske reprezentacije trebao bi ostati na Santiago Bernabeuu i produljiti ugovor s Realom.


Komentari