SUZE RADOSNICE NA SRNINOM LICU: Kapetan dobio priznanje koje će oduševiti cijelu Hrvatsku

Facebook

Dvojica Vatrenih ušla su u najbolju momčad prvog kruga Eura.

Darijo Srna pokazao je koliko veliko srce nosi u grudima kada se nakon smrti oca vratio u Francusku da zaigra protiv Češke. Slike njegovih gorkih suza obišle su svijet, a maestralna pobjeda protiv Španjolske smjestila ga je u najbolju momčad prvog kruga Eura. Uz njega bi u idealnoj momčadi zaigrao i jedan od najboljih igrača turnira, Ivan Perišić koji je oduševio svojim golovima protiv Češke i Španjolske, piše Net.hr.

Opta je naše Vatrene smjestila u ovu momčad zbog izvrsne igre u dosadašnjim utakmicama, a Srni je odala i priznanje zbog ogromne požrtvovnosti koju je pokazao kada se vratio na teren nakon obiteljske tragedije. Legendarnom kapetanu suze su se slijevale niz lice, ali ipak je utrčao na teren i poveo našu reprezentaciju protiv Čeha.

Njegovo veliko srce, hrvatsko srce, u toj situaciji najbolje je pokazalo svoju veličinu, a suze za vrijeme intoniranja hrvatske himne uoči sraza s Češkom bile su dokaz koliko mu je u biti teško. A istodobno, koliko mu znači igrati za svoju zemlju, za nacionalni dres od kojeg će se, kako je ranije najavio, oprostit nakon turnira.

U idealnoj momčadi najviše je Nijemaca

O Perišiću najviše govore njegovi golovi i nije nikakvo iznenađenje što se našao među najboljima. Na ovoj prvenstvu on je nezaustavljiv na lijevom krilu, brz je i precizan, a njegova noga je i zapečatila sudbinu Španjolcima.

Od ostalih nogometaša tu su vratar Sjeverne Irske McGovern, Švicarac Schar, Nijemac Boateng, njegov suigrač u reprezentaciji Hector, u sredini su Toni Kroos, Witsel iz Belgije, Iniesta iz Španjolske, Payet iz Francuske i neumoljivi Gareth Bale iz Walesa, koji je s tri pogotka trenutno najbolji strijelac natjecanja uz Španjolca Moratu.


Komentari