Sušić: ‘Trebao sam biti u Interu, a sve je propalo zbog Zdravka Mamića’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši Hajdukovac nije imao najbolju godinu

Tino-Sven Sušić nikako da pronađe formu nakon odlaska iz Hajduka 2016. godine. Genk je za njega dao dva milijuna eura, ali nije se proslavio. Nakon toga je završio na posudbi u Maccabiju, gdje je odigrao samo četiri utakmice.

Nakon toga je 25-godišnji ofenzivni vezni odlučio raskinuti ugovor s Genkom i potpisati za Antwerp, piše Dnevno.

“U startu sam u Genku igrao dobro, ali zbog novog trenera se sve promijenilo. Tad je sve krenulo po zlu i nisam igrao, iako sam naporno trenirao. Nakon toga je uslijedila avatura u Maccabiju i sam sam kriv što se nisam snašao, u međuvremenu mi se rodila kćer, aobitelj nije bila uz mene i osjećao sam se usamljeno”, objasnio je Sušić za SportSport.ba.

Zasad je zadovoljan u novom klubu, dobio je ugovor na godinu i pol s mogućnosti produljenja na još godinu.

“Klub ima dugoročnu viziju i tu želim ostati. To je klub za mene u ovom trenutku jer ima jasne ambicije i sve funkcionira na visokoj razini. Bilo je još nekih kombinacija, prije svega odlazak u Španjolsku, ali kada me Antwerp pozvao nisam mnogo razmišljao. Znao sam i ranije dosta o njima, ipak sam u Belgiji odrastao i igrao.”

Sušić je istaknuo da svjestan kako je ovo posljednja prilika da dokaže kvalitetu i da napravi nešto veliko u karijeri. Nedavno je bio na korak od Intera i sve je gotovo bilo dogovoreno, ali…

“To je bilo skoro riješeno. Praktički sam samo trebao otputovati, riješiti neke detalje i potpisati ugovor, ali onda je iznenada cijeli posao propao. Umjesto mene je došao Marcelo Brozović iz Dinama, a svi znamo tko je Zdravko Mamić i koliko je jak u svijetu nogometa. Očito su presudile te dobre veze. No život ide dalje”, otkrio je Sušić.


Komentari