‘SUKOB GENERACIJA’ U DELRAY BEACHU: ‘Teniski tatica’ igra protiv mladog Ekvadorca

U nedjelju nas očekuje “sukob generacija”, točnije meč Ive Karlovića sa 28-godišnjim Ekvadoracem Roberto Quiroz u američkom Delray Beachu. Quiroz je prošao kvalifikacije, a u 1. kolu je bio bolji od Amerikanca Noe Rubina (ATP – 251.) sa 7-6 (1), 6-3.

Iako Karlović ima 41 godinu, još uvijek igra sjajan tenis te opstaje u svijetu profesionalaca. Dapače, igra protiv igrača kojima bi mogao bi ti otac i pobjeđuje ih.

Podsjećamo, Karlović je u nov sezonu ušao s pobjedom, kao 148. igrač ATP liste svladao je Španjolca Pabla Andujara (59) sa sa 6-3, 5-7, 6-4 u dvoboju 1. kola ATP turnira u američkom Delray Beachu nakon dva sata i 16 minuta igre.

Bio je to njihov drugi međusobni meč, a Karlović je do prve pobjede stigao ispalivši 27 asova i s tri ‘breaka’, po jednim u svakom setu, ali je u drugom dvaput gubio gemova na svom početnom udarcu.

Ivo Karlović je na ovom turniru osvojio naslov 2015. pobijedivši u finalu Amerikanca Donalda Younga, a pet godina prije poražen je u finalu od Latvijca Ernestsa Gulbisa, piše Dnevno.

 


Komentari