Šukerova bivša otkrila kako ju je zaprosio: ‘Zamalo sam se ugušila’!

FOTO: Ivan Klindić

Sjećate li se uopće još Ane Obregon? Riječ je o španjolskoj novinarki, voditeljici i glumici, koja je također svijetu poznata i kao bivša djevojka predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, to jest, legendarnog golgetera, Davora Šukera.

Šuker i Ana bili su u vezi tri godine. Romansu su otpočeli 1996. godine dok je Davor bio član Real Madrida, a prekinuli su kada je prešao u Arsenal.

Obregon se iznenada, u utorak, prisjetila do sada nepoznatog detalja iz njihove veze. Prilikom kulinarske emisije, “Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition”, Ana je svojim gostima otkrila kako ne voli brak i kako je svaki pokušaj prosidbe odbila.

Tražio je njenu ruku i Davor Šuker, a sve je moglo završiti tragično. “Poistovjećujem se s ‘Odbjeglom nevjestom’ jer se baš to dogodilo svaki put kada su me pitali da se udam… Siroti Davor stavio je prsten u čašu vina. Kako sam ja to mogla znati? Večerali smo u luksuznom restoranu, pila sam svoje vino i na kraju se skoro ugušila prstenom. Morali smo zvati Hitnu pomoć jer mi je prsten zapeo u grlu”, izjavila je Ana.

No, Šuker i Ana vjerojatno su ostali u dobrim odnosima i nakon prekida. Barem ako je suditi po njezinoj objavi za njegov prošli rođendan.


Komentari