ŠUKER I DALJE PODRŽAVA KORUMPIRANE, reprezentacija doznala protivnika za prijateljsku

Foto: Screenshot/YouTube

Savez u nadolazećoj godini trebao uprihoditi 197 milijuna kuna, a rashoditi 168 milijuna kuna i tako ostvariti dobit od 19 milijuna kuna.

U hotelu Westin danas je održana redovna skupština Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je utvrđeno kako bi Savez u nadolazećoj godini trebao uprihoditi 197 milijuna kuna, a rashoditi 168 milijuna kuna i tako ostvariti dobit od 19 milijuna kuna. Najveći dio prihoda trebao bi, prema računici voditeljice financije HNS-a, Ružice Bajrić, doći od plasmana na Euro, marketinga, a rashodi će uglavnom odlaziti na naknade za igrače i trenere, plaćanje kazni i troškova odlaska na Euro.

Od prognoziranih milijuna kuna dobiti, HNS namjerava 12 milijuna pretočiti u izgradnju, već zaboravljenog, kampa na Sveticama.

“Nadamo se skoroj prvoj lopati, inače će u pitanje doći sredstva dobivena od Uefe i ne samo Svetice. Trebaju nam stotine malih kampova s rasvjetom i umjetnom travom dijeljem cijele Hrvatske”, rekao je Davor Šuker, prenosi 24.sata.

Šuker i dalje podržava korumpirane

Davro Šuker inače slovi kao veliki prijatelj Michela Platinija pa nije ni ovoga puta propustio podržati korumpiranog kolegu. “Dali smo mu maksimalnu potporu, svi znamo što radi Etička komisija. Ne želim omalovažavati nikoga, ali vjerujem da će zadnja instanca (CAS) suditi pravedno i omogućiti mu da očisti svoje lice. Ja sam osobno čvrsto uz Platinija i želim mu da što prije dokaže da nije kriv”, komentirao je drugi čovjek HNS-a, Davor Šuker i kratko se osvrnuo na loše stanje u kojem se nalazi glavni čovjek Saveza, Zdravko Mamić, “Svatko kome se ne dokaže krivica i dalje nevin”, zavšio je.

Najavio je i sljedeću utakmicu koja je na rasporedu 22. ožujka, a igrat će se protiv Izraela u gostima. 

>>> Povijest se ponavlja: MAMIĆA BI ZBOG OVOG MOGAO LUPITI INFARKT!

Komentari