STOPER VATRENIH OBJASNIO ZAŠTO SU IZGUBILI OD MAĐARA: ‘Otkrit ću vam stvarni razlog njihove pobjede’

Instagram

Hrvatski nogometaši nisu bili previše raspoloženi za davanje izjava nakon poraza u Budimpešti od Mađarske (1-2) u susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Kroz mix zonu su prolazili bez zaustavljanja, a među rijetkima koji su stali bili su kapetan Luka Modrić, te braniči Dejan Lovren i Borna Barišić.

“Ušli smo u utakmicu previše opušteno. Još mogu reći da je dobro što smo i zabili pogodak, koliko smo opušteno ušli u utakmicu. Mađari su nam očitali lekciju što se tiče agresivnosti. To je i bio razlog njihove pobjede”, kazao je Lovren.

“Prvo poluvrijeme nismo uspjeli sačuvati loptu, prelagano smo je gubili i nažalost, u takvoj igri se događaju pogreške. Drugo poluvrijeme je bilo malo bolje, ali bilo je to prekasno. Mi se uvijek sjetimo kada primimo dva gola, to nije dobro”.

Branič Liverpoola je naglasio kako se treba probuditi iz sna sa svjetskog prvenstva.

“Ovo je nova etapa, svi se moramo probuditi. Srećom, tek je početak kvalifikacija i ima dovoljno utakmica ispred nas”.

Bila je ovo tek prva Lovrenova utakmica nakon početka siječnja i izbivanja s terena zbog ozljede.

“Dobro se osjećam, možda je nedostajalo malo svježine, posebice u zadnjih 15-20 minuta. Ali to će doći kroz utakmice, međutim najvažnije je da sam zdrav i da ništa ne osjećam što se tiče ozljeda”.

Za razliku od Lovrena problema s ozljedom ima Borna Barišić koji je teren napustio već u 30. minuti.

“Osjetio sam zadnju ložu, pokušao sam još malo zaigrati, ali nije išlo. Vidjet ćemo sutra nakon pregleda, ali mislim da sam stao na vrijeme i izašao”, kazao je Barišić.

Branič Rangersa je naglasio kako hrvatska reprezentacija ovoga puta nije bila na razini.

“Nismo bili na razini, nismo bili dovoljno agresivni i čvrsti i nismo stvarali dovoljno prilika. Oni su odigrali jednu dobru utakmicu, bili su čvrsti i čestitam im na pobjedi”, kazao je Barišić.

Komentari