ŠTO JE MUŠKARAC BEZ JAKE ŽENE? Dinamo ‘otpisao’ Fernandesa, supruga se razbijesnila na Instagramu (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan Brazilac ‘nutra, drugi van.

Dinamo odlazi na zimski dio priprema u Turskoj, ali s njima neće putovati Junior Fernandes. I ne sumnjamo da ga je to pogodilo, ali čini se, da je to najviše razljutilo njegovu suprugu. Izgleda da se nije mogla pomoći pa je se s Dinamom “obračunala” na Instagramu.

“46 golova u 3 godine, od toga 8 mjeseci ozlijeđen, ovo je hvala?! Hvala Dinamo Zagreb!“, napisala je Marta, Juniorova novopečena supruga.

Screenshoot
Screenshoot

Uz objavu je dodala i nekoliko emotikona, konkretno ruke koje plješću, pretpostavljamo ironično. Ipak, ovaj post s ljutitim opisom bio je na njenom profilu samo tri sata, nakon čega je izbrsan. Čini se, da je dobila upute, od PR-a, muža ili nekog trećeg da obračunavanje preko društvenih mreža i nije baš najbolji potez.

Screenshoot/ Zagreb.info
Screenshoot/ Zagreb.info

Sada je na njenom profilu ostao samo video, a opis je netragom nestao. 

Lako je moguće da je Martu dodatno naljutilo što na mjesto njenog muža dolazi Sammir, Dinamov “sin razmetni” koji je iz momčadi otišao iz svima poznatih razloga. Čini se da su dva Brazilca (Fernandes je Čileanac brazilske krvi) u momčadi ipak previše, povratnik je izgurao Juniora koji će ostati u Zagrebu.

Istina je da Fernandes nije bio na razini u posljednje vrijeme, ali nismo mislili da će tako brzo stradati i “dobiti nogu”.


Komentari