STIŽU NEODOLJIVE PONUDE: Odlazi li Dalić iz Hrvatske?

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Naš svjetski poznat nogometni izbornik Zlatko Dalić otkrio je da je nedavno dobio još jednu neodoljivu ponudu za trenersko mjesto koja se teško može odbiti. Nogometni izbornik Zlatko Dalić otkrio je kako je ovih dana dobio još jednu ponudu za trenersko mjesto. No Dalić govori da i da nije tip osobe koja planira biti izbornik sto godina, koja će na taj način braniti svoj resor. Trenutno ga za mjesto izbornika veže feeling, a kaže da će se pokupiti i otići onog trena kada osjeti da to više nije to.

“Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktualna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo. Stalno me netko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Tko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika. Kazao sam sâm sebi: ‘Bit će još boljih’. I nadam se da hoće, ali nekad se baš zapitam imam li pravo biti neodgovoran prema sebi i obitelji pa sve to odbaciti. Kad dođe šansa, treba je iskoristiti. Zasad je to tako kod mene, dokle će biti ne znam”, ispričao je Dalić za Sportske novosti.

Dalić je napisao i knjigu “Rusija naših snova” u kojoj je na ntrigantan način ispričan put hrvatske reprezentacije do srebra na Svjetskom prvenstvu.

 


Komentari