Stiže ‘novi Olmo’: Dinamo dovodi wunderkida koji će naslijediti Messija

Nije nepoznanica da zagrebački Dinamo ima jednu od ponajboljih nogometnih škola Europe za kojem ne zaostaje ni skautski ogranak modrog stožera.

Nova investicija trebao bi biti 18-godišnji mladac po imenu Matias Godoy, krilni napadač koji nastupa za argentisnkog drugoligaša Atletico Raffaelu.

Do danas je taj perspektivni mladić s reprezentacijom Argentine (U – 15 i U – 17) dva puta osvajao titulu kontinentalnog prvaka Južne Amerike.

U Zagreb bi trebao doći na posudbu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora od argentinskog drugoligaša za 300 tisuća eura.

Postojala je tako mogućnost da ga u svoje redove dovede Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama koji bi ga po potpisivanju ugovora poslao na posudbu u Dinamo, međutim Godoy izričito odbija igrati u MLS-u i želi što prije u Europu. Da je Argentinac blizu dolaska u Dinamo potvrdio je i Zoran Mamić, Dinamov sportski direktor.

“Istina je, iako još nismo potpisali ugovor, on bi za dva-tri dana trebao biti u Zagrebu. Priključit će se drugoj momčadi, ponekad možda trenirati s prvom. A nije on jedini, uskoro ćemo, nadam se, dovesti još neke mlade igrače iz velikih klubova”, rekao je za Sportske novosti.


Komentari