STIŽE NA SCENU JAČA NEGO IKADA! Heroina hrvatskog sporta vraća se nakon dvije godine

Instagram/Blanka Vlasic

Gotovo je nestala sa sportske scene nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, ali nakon dvije i pol godine legendarna hrvatska atletičarka, Blanka Vlašić, vraća se vrhunskom sportu.

Blanka se jako dugo mučila s ozljedama, posebice s tetivom, zbog čega je propustila čitav niz velikih natjecanja, ali nedavno je na svojem Instagram-profilu objavila niz fotografija i videosnimaka na kojima se vidi kako ponovo trenira punom snagom.

“Ne bih htio puno govoriti o tome. Kao što se kaže, slika govori više nego tisuću riječi, pa tako i ove snimke. Na tome bih se zasad ograničio, ne bih previše širio priču. Vidjeli ste i sami što se događa, naravno da to budi nadu u svima nama da bi ovo mogla biti godina nečega boljega”, rekao je za SN njen otac i trener, Joško Vlašić.

Ipak, naglašava kako Blanku i dalje mora dozirati.

“Puno je, puno bolje. Još uvijek ne možemo reći da je 100 posto bez boli, imamo neke postupke koje još moramo napraviti, ali ovo na neki način opravdava sve ono što smo radili, naša očekivanja i želje, njezin silan trud i odlučnost da se vrati. To su sada već ozbiljni koraci”, zaključio je Vlašić.

Autor: Bruno Herljević

 

View this post on Instagram

 

#raisingthebar

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official) on


Komentari