Stipe Miočić po završetku meča odmah je zvao oca, simpatičan otac: ‘Baš se isklesao pa sam se i ja iznenadio. Stipe voli i čvarke i punjene paprike’

Facebook

Bilo je to još jedno jutro velikog roditeljskog ponosa Bojana Miočića (59) koje je otac UFC-ova najvećeg teškaša svih vremena podijelio s trećom suprugom Jelicom.

Uoči borbe tata Miočić kazao je da ne bi volio da odlučuju suci, no za razliku od druge borbe, u kojoj je nakon 181 pretrpljenog udarca nokautirao Cormiera, ovaj je put Stipe bio taj koji je zadao više.

Nazvao me priznavši mi da je jako umoran, rekavši da su ga najviše iscrpila ta držanja protivnika uz žicu. Rekao mi je da ide sa suprugom i članovima tima nazdraviti pobjedi i da će u krevet. Ja sam pak njemu rekao da mi je drago da mu je samo usnica malo zadebljana i da na njegovu licu nema toliko štete kao prošli put”, kazao je Stipin otac za Večernji list.

Tatu Miočića nazvala je i snaha Ryan Marie koja jest doputovala u Las Vegas, ali je zbog svih protupandemijskih mjera borbu gledala iz svoje hotelske sobe. Više bih volio Jonesa

“Sinova supruga rekla mi je da je borbu gledala s još nekim članovima tima koji nisu mogli biti sa Stipom i da je ovo bila pobjeda za mene“, dodao je.

Priznao je pritom Miočić senior i kako je bio iznenađen Stipinom kondicijom i isklasanim tijelom:

Baš se isklesao pa sam se i ja iznenadio. Stipe voli i čvarke i punjene paprike, voli on jesti, ali više ne jede brzu hranu i zna da će toliko dugo trajati koliko bude pazio i na prehranu”, otkrio je simpatičan otac.

Hoće li Stipe do Hrvatske na odmor?

“Meni je rekao da bi volio doći nakon ove borbe, no neka dođe kada se situacija s pandemijom smiri.”, kazao je Bojan te dodao kako bi nasuprot svom sinu rado vidio Jonesa, ali i Ngannoua, koji su nakon posljednjeg Stipinom meča postali nagljasniji izazivači.

“Ja bih više volio Jona Jonesa, više bi zaradio, a i zanimljivija bi bila borba jer Ngannoua je već pobijedio”

STIPE MIOČIĆ OBRANIO NASLOV UFC PRVAKA I POSTAO NAJVEĆI TEŠKAŠ U POVIJESTI! Slavio protiv Daniela Cormiera sudačkom odlukom


Komentari