STARI GOSTI: Medvjedi u ponedjeljak ugošćuju Sjeverstalj

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Medvjedi su imali dan odmora.

Medveščak će sutra u 19 sati ugostiti Sjeverstalj Čerepovac, jedinu momčad sa Zapada. Medvjedi su skupili četiri pobjede i jedan poraz, onaj u posljednjoj utakmici, a sada traže nove bodove protiv ekipe s kojom su se već dva puta susreli ove sezone.

„Za razliku od zadnjih nekoliko momčadi s kojima smo igrali, Sjeverstalj puno bolje poznajemo i to će nam pomoći u pripremi. U obje utakmice ove sezone je bilo puno golova tako da s naše strane moramo pripaziti u obrani. S njima je uvijek zabavno i zahtjevno igrati i očekujemo otvoreniju igru“, kazao je Mark Katic.

Ovo će za Sjeverstalj biti drugo gostovanje u Zagrebu u ovoj sezoni i peto sve ukupno. Oba ovosezonska susreta završila su na strani domaćina rezultatom 7:3.

„Iza nas je naporan tjedan, igrali smo tri utakmice u četiri dana, ali nema smisla razmišljati o tome. Sutra nam dolazi nova momčad i uz dan odmora koji smo imali, bit ćemo spremni“, dodao je Katic.

Sjeverstalj je odigrao 20 utakmica od posljednjeg susreta u Čerepovcu od čega su upisali šest pobjeda, dvije u posljednjim utakmicama u Minsku i Helsinkiju. Sa svojih 46 bodova oni drže pretposljednje mjesto Zapada.

 

Odmoreni medvjedi će u ponedjeljak nakon dugo vremena zaigrati s momčadi iz svoje konferencije, a ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa kao i na njihovoj web stranici, ili na blagajni Doma sportova sat i pol prije početka utakmice.

 


Komentari