SRUŠEN ‘ZID LOŠIH NAVIKA’: Hrvatski hokejaški klub u novu sezonu kreće žestoko, s novim crnim dresovima i novim sponzorom

FOTO: Berislav Tomčić

Najtrofejniji hrvatski hokejaški klub u novu sezonu kreće još žešće, s novim crnim dresovima i novim sponzorom – Polleo sportom.

Ledena dvorana Doma sportova ovoga je četvrtka, 20. listopada, svjedočila potpisivanju najzvjerskije suradnje do sada!

Lideri, svaki na svojem terenu, KHL Medveščak i Polleo Sport odlučili su se za početak suradnje za koju su uvjereni da će rezultirati vrhunskim rezultatima. Na jučerašnjoj pressici, ujedinjeni u zajedničkim vrijednostima, maskote Polleo Sport-a – Lav Mislav i maskota Medvešcaka – Medvjed, uz pomoć hokejaša Medvešcaka Jana Smoleca, Sergeja Gaiduchenka, Yanna Sauvéa i Matije Miličića zajedno su srušili Zida loših navika te na taj način označili početak nove suradnje i najavili fantastičnu sezonu koja je pred nama!

“Vjerujem da ce suradnja Polleo Sporta i Medvešcaka biti jedno pravo sportsko prijateljstvo. Dugo smo tragali za kvalitetnim nutricionističkim partnerom koji ce našim igračima omogućiti suplementaciju vrhunskih brendova za bolje rezultate tijekom utakmica. Prepoznali smo Polleo Sport kao adekvatnog partnera, budući da je lider u svojoj branši te promiče sportski način života”, izjavio je Marko Antonio Belinić, potpredsjednik KHL Medveščak.

FOTO: Berislav Tomčić
FOTO: Berislav Tomčić

Novom nutricionističkom partneru vesele se i igrači kojima je Polleo Sport dobro poznat i u privatnom životu. Tom Zanoški, napadač KHL Medveščaka te jedan od najboljih hrvatskih hokejaša već dulje vrijeme koristi proizvode iz asortimana Polleo Sporta, nije skrivao svoje zadovoljstvo novom suradnjom.


“Iskreno se veselim što smo započeli suradnju s regionalno najboljim distributerom sportske prehrane jer i privatno koristim proizvode Polleo Sporta. Jako sam sretan što je moj klub prepoznao kvalitetu koju Polleo Sport nudi te odabrao baš njega za nutricionističkog partnera”, izjavio je Zanoški.

Hrabri kao lavovi i snažni poput medvjeda, hokejaši KHL Medveščaka u nove pobjede idu spremniji nego ikad.

Medvjedi nemaju vremena spavati zimski san, već zajedno s Polleo Sportom kreću po zvjerske rezultate.

Komentari

loading...