Srpski borac od Zagreba je dobio pljesak, a sunarodnjaci ga vrijeđaju: ‘Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova’

Izvor: Instagram

Srpski MMA borac Aleksandar ‘Joker’ Ilić prošle je godine izgubio na KSW-ovom spektaklu u zagrebačkoj Areni od Poljaka Cezaryja Kesika.

U Zagrebu je imao veliku podršku velikog dijela publike, a velike zasluge za to sigurno je imala i pjesma koju je odabrao za ulazak u kavez – hit hrvatskog kralja funka Dine Dvornika ‘Ti si mi u mislima’.

Zbog toga je mjesecima na udaru javnosti, ali i navijača u Srbiji koji su ga vrijeđali. Sada se odlučio žestokim istupom na Instagramu obračunati s njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Aleksandar “Joker” Ilić 🤡 (@ilkemma)

“Svi pušaći ku**a koji imaju i dalje problem s glazbenim ukusima, izborom pjesama, zamjeranjem što nisam izašao uz ‘Oj Kosovo Kosovo’, ‘Marš na drinu’, ‘Baju Malog Knindžu’ i slične pjesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu pratiti moj daljnji rad”, započeo je obraćanje pratiteljima Ilić pa nastavio:

“Ku**ite se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni riječi naše himne Bože pravde, pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćošku iste…”

“Najveći uspjeh vam je liječenje kompleksa po komentarima.”

“Jao Ilke razočaran sam nisi izašao sa srpskom zastavom.”

“Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pjesma za izlaza’, ne treba izaći uz Kosovske božure da bi ja bio veliki ratnik…”

Dino Dvornik je doktor je*eni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu shvatili poruku pjesme i mog gesta.”

“Slijepci i seljaci komentiraju, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim osobnim pobjedama i uspjesima.”

“Umjesto da radite na sebi najveći uspjeh vam je komentar na nekom postu.”

Nikad neću izaći uz borbene narodne pjesme, ne zato sto ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se ulizujem svom “komšiji” Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pjesme i ne lože me takve pjesme…”

“Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.”

“Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način samo naprijed.”

“Zato sto gledate tuđa mišljenja, zato sto se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani.”

“Živite tuđe živote, a vaši prolaze!”

“Veliki Srbi, a ovamo ne možete jedan je*eni SMS da pošaljete za srpsku djecu i našu djecu.”

“Blok tipka mi postaje sve draža i draža. Ajmo Srbi, ostavite komentar pa kasnije sjednite u njemački auto, obucite se u talijansku odjeću, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more s kubanskim cigaretama. Ide u kafanu, a pije Heineken, nizozemsko pivo. Mrš” , zaključio je Ilić.

Komentari

loading...