SRAZ ’ZAGREPČANA’ U DRAŽENOVU DOMU: Cibona odnijela uvjerljivu pobjedu protiv Bikova

Foto: Marin Sušić

U trećem kolu HT Premijer lige u Draženovu domu ekipe sastale su se dvije “zagrebačke ” ekipe, Cibona i Gorica! Jača je ovaj put bila Cibona koja je odnijela uvjerljivu pobjedu rezultatom 106:76.

Kod Gorice je najefikasniji bio Mate Kalajžić s 18 poena, Karlo Uljarević je pridodao 14 ubačaja, a Ivan Tvrtko Majić 11. Domaće je predvodio Mateo Drežnjak s 20 poena, a najboljeg pomagača imao je u Jose Vildozi koji se zaustavio na 17. Antonio Vranković pridodao je 12 koševa, a Lovro Gnjidić 10.

Josip Sesar, trener Bikova, čestitao je Ciboni na zasluženoj pobjedi pa prokomentirao vlastitu igru. “Mi smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini gdje smo se povukli i nismo odgovorili na Ciboninu agresivnu igru i oni su nam pogađali šuteve s 8 metara. Imali su nevjerojatan šut u prve tri četvrtine preko 60 posto za tri poena i protiv tako raspoložene šuterske ekipe je gotovo nemoguće pobijediti”, rekao je.

Bez podcjenjivanja

Javio se potom i Karlo Uljarević koji tvrdi kako je Cibona ušla u utakmicu puno čvršće i agresivnije od njih te se to na kraju odrazilo na rezultat. “Mi se okrećemo novoj utakmici i novim izazovima”, zaključio je.

Vladimir Jovanović, trener Cibone dodaje kako im je važna svaka utakmica, a smatra i kako je Gorica odlična ekipe, iskusna i kvalitetna te posjeduje puno potentnih igrača i odličnog trenera. “Zato ova pobjeda puno znači”, zaključuje.

Da Goricu nisu podcijenili istaknuo je i Lovro Gnjidić koji je nakon susreta rekao kako su za ovu priliku pripremili dobru obranu, a nakon nje pokrenuo se i napad. “Pogodili smo dosta šuteva i uspjeli se odvojiti te na kraju zadržati prednost”, zaključio je.


Komentari