Poznati boksač ponovno ljubi? Potpuno je osvojio ovu mladu Zagrepčanku

Foto: Instagram/ Stjepan Božić

Stjepan Božić, poznati hrvatski boksač, prošlog je proljeća upoznao devet godina mlađu Zagrepčanku Petru Maričić. Oboje imaju brakove iza sebe, Stjepan dva, a ona jedan. Također, oboje imaju djece iz tih brakova.

“Stjepan je bio s prijateljima i cijelu noć je gledao u mene. Nisam imala pojma tko je on. Dečki iz društva su mi rekli tko je i tu sam situaciju zapamtila. Kad me nakon našeg dopisivanja pozvao na kavu, predložio je isti klub gdje me prvi put vidio. I to mi je bio impuls da se stvarno moramo naći. Prvi susret je potrajao šest sati i otad nije prošao dan, a da se ne vidimo. Sve je išlo brzo” ispričala je Petra lani za Story.

View this post on Instagram

Snow queens #snow #sljeme #skiing #snowqueens

A post shared by Stjepan Bozic (@bozic_stjepan) on

U krugovima bliskim boksaču se šuška kako će se vjenčati. Petra se zbilja može pohvaliti da poznaje boksača jer mu je za rođendan poklonila autobiografiju boksačke legende Muhammada Alija.

“Mojoj ljubavi. Čovjeku kojeg beskrajno volim i koji je za mene najveći i najbolji na cijelom svijetu. Želim ti sretan 44. rođendan i još puno, puno njih, naših zajedničkih… jer nije tako loše stariti kada stariš uz mene. Volim te uvijek i zauvijek “napisala je u knjizi koju mu je poklonila.


Komentari