Ovih šest zanimljivih činjenica o Blanki Vlašić sigurno niste znali

Facebook

Saznajte manje poznate detalje o našoj Blanki…

Blanka Vlašić jedna je od najuspješnijih hrvatskih sportašica, a krunu na brojne medalje i nagrade donijela je srebrna medalja osvojena na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Donosimo vam tim povodom šest manje poznatih detalja iz biografije ove vrhunske sportašice.

1. Ova rođena Splićanka osebujna je i svestrana pa je tako nedavno iz sportskih voda uskočila u one glazbene i to kao glumica u spotu Klape Rišpet gdje je zaigrala glavnu ulogu u spotu “Bila si voljena.”
2. Blanka je veoma vezana uz svoju obitelj o čemu svjedoči činjenica da joj je trener otac Joško. Osim što je vezana za obitelj veliku ulogu u njezinoj karijeri ima vjera. Ujedno bila je jedna od poznatih koji su podržali referendum za obitelj. Ne treba to čuditi zato što ova vrsna atletičarka ima tri brata.

3. Dobila je ime po marokanskom gradu Casablanci gdje je njezin otac 1983 osvojio 4. zlatnu medalju na Mediteranskim igrama.

4. Blanki je sportski talent zamijećen još kao djevojčici te je atletiku počela trenirati sa svega 7 godina.

5. Blanka je visoka 193 centimetra, voli modu, a veliki problem predstavlja joj pronalazak odgovarajućih cipela što ne treba čuditi jer ova dama vlasnica je velikog stopala što imajući u vidu sve njezine skokove i nije pretjerano bitno.

6. Zbog stresa se pojavio nepravilan rad štitnjače, koja je operativno izvađena 2005.godine., što je nije spriječilo da i dalje niže uspjehe.


Komentari