(VIDEO) Sramotna tučnjava navijača četvrtoligaša: Lovili suparnika i pokušali ga zapaliti bakljama!

Nakon utakmice četvrtoligaša NK Ponikve i Karlovca 1919 došlo je do opće tučnjave maskiranih navijača dva kluba. 

U žestokom sukobu nakon subotnje utakmice u zagrebačkim Gajnicama, navijači NK Ponikve napali su navijače Karlovca. Riječ je bila o osveti, jer su Karlovčani prošle sezone napali njih u Karlovcu. Čim je sudac svirao kraj navijači su počeli preskakati ogradu stadiona i počeli trčati za Karlovčanima. Zapalili su nekoliko baklji i tukli i udarali sve na koje su naišli, kazao je jedan od gledatelja koji je sve i snimio kamerom.

Na snimci se vidi kako dvojica navijača hvataju jednog i bacaju ga na pod i cipelare, a pritom su ga zapaljenom bakljom udarali po glavi. Drugi navijač dobio je također batina, nakon što su ga pritisnuli uz zid. Uznemireni građani zvali su policiju, no dok je došla svi su se razbježali. Iz NK Ponikve su pak kazali da je sama utakmica prošla bez nereda, a da za nerede poslije utakmice nemaju komentara, smatrajući da oni nisu dio nogometa.

Zanimljivo, između ova dva kluba vlada klupsko rivalstvo već godinama, a to rivalstvo je još jače kod navijačkih skupina, kod kojih su izgredi postali pravilo.

 

 


Komentari