SPREMA SE HOKEJAŠKI SPEKTAKL: Zagrebački klinci odmjerit će snage s Partizanom i Zvezdom!

hrhokej.net

Ideja je naglasiti mlađim naraštajima kako je važno baviti se sportom na pravi način, bez ilegalnih sredstava.

Ovoga vikenda, od petka popodne do nedjelje sedmu godinu zaredom na klizalištu Velesajam odigrat će se međunarodni turnir u hokeju na ledu sa zelenim pakovima za natjecatelje do 12 godina.

Na inicijativu IIHF-a (Svjetska federacija hokeja na ledu) i WADA-e (Svjetska antidoping agencija) stvorena je krilatica „Doping nije hOKej“ i ideja o igranju sa zelenim pakovima kojima se djeci u što ranijoj dobi želi naglasiti važnost bavljenja sportom na pravi način, bez ilegalnih sredstava te o opasnostima do kojih dolazi njihovom zloupotrebom.

KHL Zagreb je organizator turnira, a njihovi suradnici, članovi Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping održavat će edukativna predavanja svakoj momčadi pojedinačno, dok će Hrvatski crveni križ turnir pratiti sa svojim ekipama prve pomoći.

Na turniru će sudjelovati šest momčadi: KHL Medveščak, KHL Mladost Zagreb, KHL Zagreb; HK Celje iz Slovenije te HK Crvena zvezda i HK Partizan iz Srbije.

Za natjecatelje i za gledatelje za vrijeme turnira bit će organizirana razna pojedinačna natjecanja i igre. Ulaz na turnir je slobodan!

Potpuni raspored (04.-07.03.2016.) pronađite ovdje.


Komentari