Jedinstven spoj glazbe i sporta: Večer australskog nogometa

Foto: PR
Jedinstvena večer australskog nogometa i glazbe u kojoj ćete imati priliku upoznati igrače i igračice ovog posebnog sporta te njihov talent, ljubav i žar prema sportu koji se najbolje vidi u postignutim rezultatima.

Croatian knightsi, hrvatska reprezentacija australskog nogometa, ostvarili su vrhunski rezultat i osvojili brončanu medalju na Europskom kupu, a uz bok im stoji i ženska reprezentacija Croatian Queens sa osvojenim četvrtim mjestom.

Glazbeni program će predvoditi naša proslavljena harfistica Doris Karamatić  s programom “Harfa i gosti”, koja je ujedno i glazbeni ambasador Saveza australskog nogometa Hrvatske.
Doris će ugostiti beatboxera Mislava Medića, glumca Gorana Malusa i glazbenog gosta iznenađenja, a čuti ćete i kako su povezani harfa i australski nogomet.

Nakon uspješne sportske sezone, svoj će talent pokazati i izvan sportskih terena, u pomalo neočekivanoj ulozi, reperezentativac muške reprezentacije australskog nogometa Croatian Knights Ivan Molnar, a ovaj su put na red došle daske koje život znače.

Ulaz je besplatan iako je večer donatorskog karaktera, a sve goste očekuje i nekoliko iznenađenja.


Komentari