Brojne hrvatske zvijezde sutra igraju košarku u Cedevitinom domu

Facebook: KK Cedevita

Inspire Me u suradnji s KK Cedevita, udrugom Možemo zajedno, Start-Up udrugom i portalom eCroatia organizira košarkašku utakmicu „Širi dobro“.

Utakmica je dio istoimene humanitarne akcije, a sva prikupljena sredstva bit će namijenjena izgradnji škole u Africi koju provodi Dejan Nemčić.

Glavni dio programa utakmica predviđen je za utakmicu s poznatim osobama, u kojoj će snage odmjeriti Inspire Me i zvijezde Luke Vidovića. Igrat će Luka Bulić, Hrvoje Šalković, Tomislav Jelinčić, Goran Vlaović, Stipe Sladoljev, Robert Kurbaša i brojni drugi, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Ivane Mišerić. Ambasadori akcije su Ivana Paradžiković, Igor Čerenšek, Arsen Šolić i Bruno Blumenschein, a podržavaju je i Zoran Vakula, Damir Jugo…

KK Cedevita će najaviti novu sezonu, a sudionici će se moći družiti i slikati s prvotimcima ovogodišnje ekipe.

U sklopu eventa odigrat će se i basket 3*3 turnir, a čast pobjednika hakla odnijet će jedna od 20 ekipa, predstavnika fakulteta, institucija, tvrtki, veleposlanstava i udruga.

Program počinje turnirom u basketu (16-19h), a nakon toga slijedi glavni dio programa tj. utakmica s poznatim osobama (Inspire Me vs. Lukine zvijezde) koja je na programu u 19h. Cjelokupni program se odvija u Cedevitinom domu košarke na Velesajmu.

Širite i vi dobro, podržite humanitarnu akciju i dođite na Velesajam.

 


Komentari