SPORTSKA NEDJELJA: Vukovi ‘napadaju’ makedonski MZT

Facebook

Pred njima je bitna i teška utakmica.

Pred košarkašima Cibone težak je zadatak. U 17. kolu ABA Lige ugostit će skopski MZT, a utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8.prosinca u 17 sati. Pobjeda bi za vukove značila ostanak u gornjoj polovici tablice, ali bez Slavice i s “polovnim” Rozićem to će biti zahtjeva pothvat, a ni Žorić još nije siguran.

“Čeka nas vrlo bitna utakmica. Zbog stvari koje su nam se događale u posljednje vrijeme sigurno nam neće biti lako. Slavica nam je izvan stroja, Rozić upitan. Ako bude Žora zaigrao sigurno će nam sa svojom igrom i iskustvom pomoći da pokušamo pobijediti MZT. Oni sigurno neće doći s bijelom zastavom ovdje tako da možemo sigurno očekivati jednu dobru utakmicu” , rekao je trener Vukova Damir Mulaomerović.

Na njega se nadovezao i Željko Šakić: “Ovo je jako bitna utakmica za nas ako želimo u gornji dom tablice i borbu za Playoff. Slavica i Rozić su upitni, ali se nadam da će Žora igrati te da ćemo s njim pronaći neku dodatnu snagu kako bi dobili ovu utakmicu. Pozivam sve navijače da nas dođu bodriti u nedjelju.”

Blagajne Draženovog doma otvaraju se dva sata prije susreta, ulaznice stoje 10 kuna, a regionalni dvoboj počinje u 17 sati.


Komentari