NOVI DAN U RIJU: Hrvatski sportaši natječu se u pet kategorija

Hrvatski sportaši i dalje nastavljaju nas činiti ponosnima na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a vjerujemo da istim tempom nastavljamo i dalje!

U hrvatsku sportsku povijest ponovno smo upisali zlatna imena zahvaljujući fantastičnim sportašima kao što su Damir Martin i Tonči Stipanović.

Prvi je u veslanju (samac) bio nadomak zlatne medalje koja mu je ‘uzeta’ u fotofinišu, dok je drugi pred sam kraj dana osigurao najmanje srebrnu medalju u jedrenju (Laser). Pored toga, rukometaši su poslije duge tri godine dobili Francuze, a naš boksač Filip Hrgović uspješno je prevalio prvu prepreku na turniru u Riju.

U nedjelju 14. kolovoza naš strijelac Petar Gorša od 14 sati nastupa u kvalifikacijama malokalibarske puške na 50m trostav, a ukoliko prođe, čeka ga finale od 18 sati.

Pola sata poslije njega, na trkačku stazu će Marija Vrajić i Matea Matošević u maratonu, dok od 18:05 pratimo jedriličarske nastupe Kljakovića Gašpića, odnosno Fantele i Marenića koji su u igri za medalju, najavljuje 24sata.hr.

Hrvač Božo Starčević nastupa danas u osmini finala kategorije do 75 kilograma protiv Turčina Cebija, a vrijeme nastupa ovisi o prethodnim mečevima

Za kraj dana, naše ‘barakude’ igraju protiv Francuza. Tu utakmicu možete pratiti na HRT2 od 21:50 po srednjeeuropskom vremenu, ali i uživo na 24sata.

Želimo puno sreće našim sportašima i ponosu Lijepe Naše!

 


Komentari