SPORT FEST 360: Zabava za sve prisutne!

FOTO: SportFest 2019

U kazalištu Luda kuća u Zagrebu predstavljeno treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije. Fokus Sport Festa ove godine je predstavljanje “360° sporta”. Ideja je okupiti cijelu sportsku industriju na trodnevnom druženju i povezati ih kroz sajam i konferenciju.

Foto: SportFest 2019

Okupljanje će se održati u Dvorani Žatika u Poreču od 4. do 6.10.2019. Bogati program Sport Festa ove će godine uključivati Run Croatia utrku, BMX natjecanje, Red Bull događanja, klizanje, slobodno penjanje, natjecanje u obaranje ruku i mnoge druge aktivnosti. Ovogodišnju konferenciju ponovno će obilježiti legende hrvatskog sporta poput Željka Mavrovića, Igora Blažinčića, braće Sinković, Line Červara i mnogih drugih, a cijeli program zaokružit će Istra & Craft Beer festival u večernjim terminima na porečkoj rivi.

Alan Balen, izvršni direktor projekta, istaknuo je: „Do sada smo već etablirali Sport Fest kao događaj koji pokriva sve sfere sporta, za sve zainteresirane skupine. Upravo zato, ove godine ideja koja nas i vodi i cilj prema kojem idemo je „360° sporta. Vodimo računa o tome da fanovi sporta vode zdrav život pa pripremamo velik broj aktivnosti za sve posjetitelje, a tu su naravno i godišnje JUMP nagrade i zabavni večernji programi.“

Foto: SportFest 2019

U publici je bio prisutan i slavni hrvatski boksač Željko Mavrović koji je rekao: “Sport je jedini način za mnoge da rade na svom tijelu, a tako i umu. Zato je Sport Fest važan jer promiče sve oblike aktivnog života. Ovo je posebno važno za djecu koja kroz sport mogu najbolje odrasti i naučiti prave vrijednosti.”

Sve informacije možete pronaći na www.sportfestporec.com.


Komentari