SPEKTAKL NA TRGU: Zagrepčani nemojte propustiti sportski događaj godine!

Na Adventskoj pozornici na Trgu bana Jelačića na dodjeljivat će se nagrade za najboljeg sportaša Grada Zagreba u 2015. godini.

Zagrepčani, u četvrtak 17. prosinca u 18 sati na središnjem zagrebačkom trgu imat ćete jedinstvenu priliku prisustvovati sportskom spektaklu godine. Naime, u pravom božićnom duhu na Adventskoj pozornici na Trgu bana Jelačića na dodjeljivat će se nagrade za najboljeg sportaša Grada Zagreba u 2015. godini.

Sportsku priredbu predvodit će predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba i najbolji sportaš Grada Zagreba prije 40 godina, trostruki svjetski prvak, gospodin Nikola Dragaš. Osim priznanja, koja će mladim sportašima uručivati sportske legende, bivši osvajači medalja na najvećim sportskim natjecanjima, na Adventsku pozornicu stat će i najuspješnije seniorke i seniori u kategorijama sportašica i sportaša osoba s invaliditetom, te u sportu gluhih osoba, stoji na službenim stranicama zagrebačkog Sportskog saveza.

Osvajačima koji su odnijeli medalje na najvećim sportskim natjecanjima dodijelit će se i Godišnja nagrada Sportskog saveza, a u dijelu svečanosti posvećenoj najzaslužnijim bivšim sportašima i sportskim djelatnicima te sportskim klubovima s dugogodišnjom tradicijom i velikim zaslugama za razvoj zagrebačkog sporta, na pozornicu će izaći dobitnici Nagrada za životno djelo, dobitnici Trofeja Sportskog saveza Grada Zagreba. Posebno priznanje za doprinos zagrebačkom sportu bit će uručeno i obiteljima sportskih velikana, bivših sportaša i sportskih djelatnika koji više nisu s nama, ali su ostavili trajni trag u zagrebačkom sportu. Priznanje će se uručiti i najuspješnijim zagrebačkim trenerima.

Priredbu će popratiti glazbeni i zabavni program, a na pozornicu će izaći i dobitnici nagrada za najuspješniju mušku i žensku ekipu u 2015. godini. Nakon toga, pred Zagrepčanke i Zagrepčane stat će i najveći šampioni zagrebačkog sporta u 2015. godini, dobitnici nagrade u kategoriji Najuspješnija sportska posada Zagreba u 2015. godini, te Sportaš i Sportašica Zagreba u 2015. godini.

Sportski savez Grada Zagreba taj dan poziva sve građanke i građane na svečanost Proglašenja sportaša Grada Zagreba za 2015. godinu. Adventska večer bit će večer zahvalnosti svim zagrebačkim sportašima, njihovim trenerima, prijateljima i roditeljima i svima koji sport vole i vjeruju da se kroz sport može graditi društvo plemenitih vrijednosti. Četvrtak, 17. prosinca, bit će i večer nade i vjere u naše najuspješnije mlade sportaše, našu djecu. Njihova ustrajnost, hrabrost, unutarnja ljepota i srce u budućnosti će biti srce i ritam našeg grada. Uz pljesak i iskrene čestitke, dobro raspoloženje i povjerenje u bolje sutra, svi sudionici ove sportske svečanosti bit će dio veličanstvene blagdanske atmosfere ovogodišnjeg zagrebačkog Božića.

Komentari