SPASIO JE ŽIVOT MAJCI, A SADA SE VRATIO NOGOMETU: ‘Ona mi je dala život, a ja sam njen produžio’

Robert Perić Komšić (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Priča koja nas je prije nekoliko mjeseci oduševila dobila je svoj nastavak. Talentirani napadač Cibalije Robert Perić Komšić vratio se treninzima.

Prije četiri mjeseca zabio je sjajan gol u dresu svoje Cibalije protiv Jaruna, a onda je uskočio u avion za Istanbul i otišao na operaciju kojom je spasio život svojoj majci.

“Nisam uopće razmišljao o tome jer sam imao jasnu misiju, da mama bude dobro. Ostalo je bilo sporedno. Mama je veći heroj od mene. Ne daj Bože nikome ono što je onda proživjela u proteklih 13 godina. Imala je tri neuspjele transplantacije jetre s mrtvog donora. Brat i otac zbog stanja jetre nisu mogli donirati organ, a mami je vrijeme istjecalo. Trbuh joj se punio vodom i bilo je pitanje dana”, rekao je za portal Vinkulja.

Čudesna priča

“Mama mora uzimati terapiju, ali to za nju nije nikakva novost, jer je već godinama pod lijekovima. Meni su svi nalazi uredni, jetra je dva mjeseca nakon operacija bila gotovo u cijelosti regenerirana. Uglavnom, bježim od neke priče o herojstvu, učinio sam ono što bi vjerujem učinio svatko onaj tko je odrastao u funkcionalnoj obitelji. Meni je majka dala život, ja sam njoj produžio”, lijepo je zaključio Perić.

Rođen je u Sarajevu, a ovaj 23-godišnjak je osim za Cibaliju nastupao za Istru i Rudeš, a skupio je 5 nastupa za U19 ekipu Hrvatske. Donirao je 70 posto svoje jetre te su doktori rekli da će se teško vratiti nogometu, ali očito su se prevarili.

Komentari