ŠOKIRAT ĆE VAS KOLIKO LJUDI JE GLEDALO PRIJENOS UTAKMICE: Je li vrijeme da se nogomet za stalno vrati na HRT?

O velikome zanimanju za susret govori i podatak kako je prijenos utakmice Hrvatske i Izraela bio gledaniji od svih informativnih emisija na svim televizijama toga dana.

Prijateljska nogometna utakmica između Hrvatske i Izraela koju je Hrvatska radiotelevizija prenosila u srijedu 23. ožujka bila je jedan od najgledanijih sadržaja na svim nacionalnim televizijama koji je pratilo gotovo 600 000 ljudi.

Susret Vatrenih protiv izabrane vrste Izraela na stadionu Gradski vrt u Osijeku gledalo je 578 453 gledatelja, odnosno 14,1 posto ukupnoga hrvatskog stanovništva (AMR) te 31,5 posto svih onih koji su u tome trenutku bili pred svojim malim ekranima (SHR).

O velikome zanimanju za susret govori i podatak kako je prijenos utakmice bio gledaniji od svih informativnih emisija na svim televizijama toga dana. Podsjetimo, Hrvatska je radiotelevizija prošloga tjedna s Hrvatskim nogometnim savezom sklopila sporazum kojim su prijateljske utakmice hrvatske nogometne A-reprezentacije ponovno vraćene na male ekrane. Visoka gledanost ove utakmice ujedno pokazuje i pozitivnu reakciju gledatelja na povratak sportskih sadržaja na Drugi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 2).


Komentari