ŠOKANTNI PREOKRET MADRIDSKOG REALA: Modrić i društvo u finalu Lige prvaka

Foto: Guliver

Real Madrid je u finalu Lige prvaka te će se u pariškom okršaju 28. svibnja sučeliti s Liverpoolom. U šokantnoj utakmici, ‘Kraljevi’ su nakon produžetaka pobijedili Manchester City, iako su u ‘bunaru’ bili sve do 90. minute.

Utakmica je započela žustro, a u 9. minuti vidjeli smo sukob Aymerica Laportea i Luke Modrića. Naime, španjolski stoper ošamario je našeg kapetana, koji mu nije ostao dužan, odgurnuvši ga na travnjak. Sudac je obojici dodijelio žuti karton. Zatim je Bernardo Silva testirao Courtoisu u 20. minuti, dok je Realov najopasniji čovjek bio Vinicius.

Baš se mladi Brazilac našao u velikoj prilici u prvim sekundama nastavka, zapucavši zicer nakon sjajne asistencije Danija Carvajala. Kazna za taj promašaj stigla je u 73. minuti, kada je Riyad Mahrez zakucao loptu u prvi kut na asistenciju Bernarda Silve. Gosti su mogli preko Jacka Grealisha čekirati kartu za francuski glavni grad, ali su se ‘Kraljevi’ još jednom iščupali iz crne rupe.

Kasni preokret

Brazilac Rodrygo je s dva pogotka u sudačkoj nadoknadi utakmicu odveo u produžetke, evociravši uspomene iz legendarnog finala Manchester United – Bayern Munchen iz 1999. godine, a Benzema je pogotkom s bijele točke lansirao najtrofejniji europski klub u 17. finale najelitnijeg klupskog natjecanja.


Komentari